Νέα Διάγνωση

Home » Νέα Διάγνωση

Διαγνωστικό Κέντρο

Καλώς ήρθατε στην Νέα Διάγνωση.

Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ως εξέλιξητης εταιρείας ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε, ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1987, έτος λειτουργίας, της Πρώτης Διαγνωστικής Μονάδας επί της οδού Ριανκούρ στην περιοχή, Πανόρμου-Αμπελόκηποι. Η συγκεκριμένη Μονάδα αποτέλεσε και αποτελεί έως και σήμερα το Κεντρικό Εργαστήριο Αναφοράς, ως αφετηρία της δημιουργίας των τριών επόμενων Διαγνωστικών Μονάδων-Πολυιατρείων στις Περιοχές του Αγίου Δημητρίου, της Παλλήνης και του Αιγάλεω, πάντα για την περιοχή της Αττικής. Παράλληλα, ως ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ φροντίσαμε για την πιστοποίησή μας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο ISO9001:2015.

Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έχοντας στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης της απέναντι στο ασθενή και φυσικά τους εργαζόμενούς της (Ιατρικό και Διοικητικό προσωπικό), ολοκλήρωσε πρόσφατα την προγραμματισμένη ανανέωση του Ιατρικού της Εξοπλισμού, συμβαδίζοντας πλήρως με τις απαιτήσεις της Ιατρικής Κοινότητας αλλά και τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον ευαίσθητο τομέα της Πρόληψης, της Διάγνωσης και της Θεραπείας.

Το Διοικητικό και Ιατρικό προσωπικό της ΝΕΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ είναι  το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Άρτια εκπαιδευμένο, πολύπειρο  και ευαισθητοποιημένο σε θέματα πελατοκεντρικής εξυπηρέτησης, με την Φιλοσοφία της ολικής ποιότητας, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση  για την αξιοπιστία  και  την αμεσότητα των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Στην ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ η σχέση Ιατρού-ασθενούς διέπεται από την φιλοσοφία, ότι στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο ασθενής ως άνθρωπος και όχι ως πελάτης. Ο Ιατρός Διαγνώστης, προσφέρει, αβίαστα και ως απόλυτη υποχρέωση του, πέραν της εγγυημένης Διάγνωσης και τον συμβουλευτικό του ρόλο, που πηγάζει από την κουλτούρα της ΝΕΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

0% Εξυπηρέτηση
0 εξειδικεύσεις
0 Οι Μονάδες μας
0 Χρόνια δίπλα σας
0 Το προσωπικό μας

Νέα Διάγνωση

Είστε προτεραιότητά μας.

Ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας

Για το διάστημα 2017-2018 ανανεώσαμε όλο τον ιατρικό εξοπλισμό, στα τμήματα υπερήχων, ψηφιακών μαστογράφων και μαγνητικών τομογράφων έχοντας την συνεργασία μεγάλων Ευρωπαϊκών Οίκων αλλά και κορυφαίων Ιατρών της Ελληνικής επικράτειας.

Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, στο τομέα της Πρόληψης αλλά και της Διάγνωσης. Προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες στο Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό και Καρδιολογικό τομέα.

Ο Στόχος μας

Ο Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις πλέον έγκυρες υπηρεσίες στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με τον πιο οικονομικό τρόπο, σεβόμενοι την άποψη ότι το αγαθό της υγείας, είναι θεμελιώδες δικαίωμα του κάθε ανθρώπου  σε μια σύγχρονη, πολιτισμένη κοινωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε για όλα τα θέματα υγείας που θέλετε να ξέρετε πρώτοι!

_